(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Friday, March 19, 2010

cinta sejati

tak semua yag berpeluang untuk mengalami cinta sejati.. ... tapi kwan aq pernah dan sedang mengalami nye.. selama ini aq just dengr dari phk laen hari ni aq dngr dari kwn aq sendiri.. sedih sangat

kawan aq tu nme dieq H dieq ade pakwe name A... diorg sweet caple dlam gang kami lepas kema... pakwe dieq kasi dieq ank patung besar sngt.. klu nak dikirakan paras bahu org dewsa . tembab lak tu bear tu. haha
depa cadang nak jumpa khamis ni mse cuti pnjg bulan 3. 2010. sepanjg depa kapel depa tk pnah jumpe so kira nyeq depa first time jumpe... lagi pun laki tu ade pnykit dan bkl dibedah...laki tu tkut klu dieq bedah nnti die akn hilang ingatan so dieq nak la jumpa H.

lagi beberapa hari lagi depa nak jumpa, H dapt berita yg pakwe dieq kemalangan dan koma... kepala laki tu tersepit kat kaca.... yg paling sedihnyeq kawan laki tu sendiri yg langar coz kawan dieq tu mabuk... pastu ade lak orh yg wat cite yg H ngn pakwe dieq gaduh dan A tu nak bunuh diri dan duduk kar tengah jalan.... kiranya keluarga A tu salahkn H la.. selamat la ade org yg still percaya kat H iaitu pak su A... paksu tu kate klu anak sedare dieq percayakan H tkkan paksu tk leh nak percaya kat hajar.

pak su tu kate yg A nangis coz teringt kat H.. dan A sellu sebut name H. cinta sungguh la kan... mase mlam H bace yassin paksu call lepas Habis baca dan paksu kate A asyik sebut name H je... H memang nngis la.. mase baca yassin pun H nangis... doktor kate yg wayar kat badan A kne tnggal... jantug A pun pernah berhenti seketika... tapi dpt diselamatkan dan A lemah...  doktor kate yg A tak de harapan dah. bile2 mase je nyawa Aleh pergi


aq sebagai kawan ko aq just leh kasi sokongan kat ko.. bce yassin tuk korg.. aq pun harap yg A tu akan hidup.. kepada Hkuat kan semangat ye.... kami syang ko H.

0 comments:

tunjukkan emosi anda dengAN ICON2 CUTE INI!!:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment