(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Wednesday, June 22, 2011

JURURAWAT ITU ORANG GAJI???? SPA8 HANYA UNTUK LOSER????

ASSALAMUALAIKUM

Amacam tajuk tu...
Tadi Ar pergi melawat ke eputra
Tiba Ar terbaca satu entry tentang permohonan kemasukan ke PPUM
so Ar baca komen yang diberi oleh pelawat...
But, komen yang diberi agak........
Baca dan nilai!!!
beberapa screenshot yang Ar ambil daripada komen yang diberi oleh pengunjung disitu

FOR JURURAWAT


OK that girls tengah penin memikir lalu ada orang menjawab

OK Nurse just orang yang x de intelektualan=='
lame... kalau ye kenapa kami kena belajar dan ambil pereksa untuk dapat 
dip dalam jururawat slma 3 tahun?? 



(Jangan jadi nurse sebab untuk akademik rendah dan x dapat UNIVERSITI)
=Ramai kawan Ar yang jadi nurse, tapi dapat UNIVERSITI larhh..
SHE got 8A,5A,4A But she prefer NURSE :)
Nampak sangat kata2 yang tidak logik

 atleast kerjaya kami lebih terjamin bila habis je belajar..
dan kami berjaya di dunia dan ingat di AKHIRAT juga

 Yang ni paling tak leh bla.. Ar bace macam nak gelak guling2 je...
HEllo ramai larh kawan Ar keluar dari matrik sebab dapat dip. jururawat..
walhal Ar pon dapat matrik tapi Ar tolak. sebab Ar fikir masa depan bukan pandangan dan kemegahan.
katak bawah tempurung ka???


LUCKY, SEBAB ADA ORANG YANG MEMAHAMI DAN BERFIKIRAN POST :)



 


 FOR SPA8 YANG LOSER KOT??

Ye ek gttu..
Ar ade kakak kawan Ar yang dapat 8A but die pilih SPA8 dari U
Ramai kawan Ar yang kuar dari MATRIK untuk masuk SPA8.
Kalau SPA8 ni noob kenapa ramai budak2 yang dapat result gempak mohon SPA8 ni??


Hina sangat ke SPA8 ni??
Mentang2 bende alah ni bukan U senang je nak hina..
Nampak sangat ketinggalan zaman.
Bangga jd graduan UPSI tapi cara macam bukan graduan upsi.

Honestly..
Ar rasa sedih sangat dengan pemikiran orang sekeliling kita ni.. Ada yang kata jururawat ni gedik larh.
bodoh larh.. tepung goma larh.. siap menghina lagi..
Ar tak cakap kosong.. korang just search kat google.
macam2 orang kata tentang kerjaya jururawat ni..

Tapi tak pernah fikir ke bahawa jururawat ni banyak benifit nye..
JURURAWAT X BODOH larhhh

walaupun Ar xdpat spa8 tpi Ar sedih dengan pandangan orang lain terhadap spa8.
Infact ramai yang kata spa8 lebih bagus dari U..
Dan ramai yang apply spa8 lepas dapat result SPM

memalukan larh pemikiran gini.. betapa ceteknya

Ar tau tak ramai yang berfikiran seperti mereka2 diatas..

JANGAN HINA JURURAWAT DAN SPA8!!!!!!!!!


INGAT KARMA AKAN DATANG KEPADA KORANG..
SO BERFIKIR SEBELUM MENULIS DAN BERKATA KATA


satu hari nanti anda sakit sapa yang akan menjaga anda kat hospital nanti???