(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Thursday, November 17, 2011

hip hop scene malaysia!!!! legend bro!!

hip hop scene yang dah berkubur lama..
klu ada pon sekarang tak populor macam tahun 1990, 2000 dulu..
masa tu pon ar masih darjah satu...

KALAU dulu too phat larh paling populor lagu anak ayam, !!!
legend ni bro!!!!
(tengok tu joe kurus lagi.. sekarang ____________) >.<
populor weii dia orang ni sampai keluar negara1

then ruffedges - TIPAH TERTIPU
lagu tu memng menjadi siulan budak sekolah masa dulu2

ahli fiqir pon apa kurang nye
anguk2 geleng2
lagu diaorang pon banyak ar layan
paling masyuk derita merindu--- >.<  

4u2c
der banyak arh kalau nak senarAI kan
kru, teh tarik crew (ex mizz nina, altimet group)
bla-bla bla

 dj fuzzz
dia ni hip hop dj... 
sapa yang tengok showdown maybe kenal die, bab dia selalu jadi dj 
for battle
lagu die yang ar masyuk bagi ar khayal feat malique
and ok feat malique


kalau sekarang tunggu maliQue, altimet n Joe Flizzow keluar single baru populor,
baru larh orang nak cerita
hi hop lebih berseni bagi ar
sebab lirik dia lebih mendalam DAN!!!
Tak cerita tentang CINTA sangat...;


Dalam banyak2 artis hip hop kat malaysia ni
Ar paling minat kat maliQue (JENERAL)
DIE  x sama macam joe.
sebab dia more underground n senyap
payah woo nak tengok die nyanyi live or kat konsert 
lagi2 kat tv
kata2 die perghhh!!!! terbaek
Ar start dengar lagu maliQue since form 4 thun 2009 dulu
semua lagu dia sangat catchy 
dan lirik dia kadang2 buat fikir dua tiga kali
yang paling besh dia berpuisi melalui lagu
puisi teringat ZAHIRIL ADZIM  >.<



last sekali cer dengan lagu maliQue cuba lagi
nehhh lagu tu perli radio sikit.. hahah
lagu tu sangat2 larh memberi semangat untuk Ar lebih maju!!1


ganda usaha bukan simpati
Percaya besok lusa buat lagi
Mereka tanya sampai mana
Yo nampak langit sampai sana
Tiada makna kalau tiada fakta
Lihat carta situ ku diwarta-cuba lagi.. maliQue
apa2 pon tu dulu.. sekarang orang more to pop, indie, bla bla bal

kalau sekarang ar minat giler kat HUJAN!!
REASON WHY KENAPA AR MINAT HUJAN???
sebab lagu yang diaorang buat lirik die mendalam..
kadang2 boleh buat ar mengelamun!!!

APA APA PON SOKONG LARH BARANG BUATAN MALAYSIA!!!!

LAST SEKALI!!
DENGAR CERITA TOO PHAT DAH NAK KEMBALI
TAHUN DEPAN !!!
X SABAR DER!
p/s 6. Muzik Buatku High featuringbunkface feat malique
x sabar der!!
 

Sunday, August 14, 2011

Menjalar di angkasa

sekali dua leh larh buat
dua kali buat macam pelik..

pelik semakin pelik
dah tak macam dulu

 yela dulu lain
sekarang lain

tapi x salah
nak mencuba untuk menjadi seperti sebelum ni

JANGAN

kita mesti pandang kedepan
jangan pandang kebelakang

kenapa?????

kita mesti menjadi lebih maju daripada sekarang
dah kalau sebelum ni lebih maju
pe cer..

ps/ merapu dirapu petang ramadhan perut berirama syahdu...

Saturday, August 6, 2011

kenapa ada pusat timbul dan ada yang tergelam..%$$^%

kenapa pusat kite ada yng timbul dan ada yang tergelam
JENG JENG!!!

k sebab
masa kita lahir kan ada tali pusat...

pusat kita timbul or tengelam  depend kepada panjang mana yang dipotong tali pusat tu..

kalau tali pusat tu dipotong pendek
so pusat tu akan tergelam bila kita dah besar

TAPIIIIIIIIIIIIIII

kalau potong panjang 
so pusat akan timbul..



nope sure betul atau x...
tapi info ni Ar dengar dari lecture anatomy Ar cite....

lets enjoy your meal..

opssss,,,

tunggu sampai bukak pose nye....


Wednesday, June 22, 2011

JURURAWAT ITU ORANG GAJI???? SPA8 HANYA UNTUK LOSER????

ASSALAMUALAIKUM

Amacam tajuk tu...
Tadi Ar pergi melawat ke eputra
Tiba Ar terbaca satu entry tentang permohonan kemasukan ke PPUM
so Ar baca komen yang diberi oleh pelawat...
But, komen yang diberi agak........
Baca dan nilai!!!
beberapa screenshot yang Ar ambil daripada komen yang diberi oleh pengunjung disitu

FOR JURURAWAT


OK that girls tengah penin memikir lalu ada orang menjawab

OK Nurse just orang yang x de intelektualan=='
lame... kalau ye kenapa kami kena belajar dan ambil pereksa untuk dapat 
dip dalam jururawat slma 3 tahun?? 



(Jangan jadi nurse sebab untuk akademik rendah dan x dapat UNIVERSITI)
=Ramai kawan Ar yang jadi nurse, tapi dapat UNIVERSITI larhh..
SHE got 8A,5A,4A But she prefer NURSE :)
Nampak sangat kata2 yang tidak logik

 atleast kerjaya kami lebih terjamin bila habis je belajar..
dan kami berjaya di dunia dan ingat di AKHIRAT juga

 Yang ni paling tak leh bla.. Ar bace macam nak gelak guling2 je...
HEllo ramai larh kawan Ar keluar dari matrik sebab dapat dip. jururawat..
walhal Ar pon dapat matrik tapi Ar tolak. sebab Ar fikir masa depan bukan pandangan dan kemegahan.
katak bawah tempurung ka???


LUCKY, SEBAB ADA ORANG YANG MEMAHAMI DAN BERFIKIRAN POST :)



 


 FOR SPA8 YANG LOSER KOT??

Ye ek gttu..
Ar ade kakak kawan Ar yang dapat 8A but die pilih SPA8 dari U
Ramai kawan Ar yang kuar dari MATRIK untuk masuk SPA8.
Kalau SPA8 ni noob kenapa ramai budak2 yang dapat result gempak mohon SPA8 ni??


Hina sangat ke SPA8 ni??
Mentang2 bende alah ni bukan U senang je nak hina..
Nampak sangat ketinggalan zaman.
Bangga jd graduan UPSI tapi cara macam bukan graduan upsi.

Honestly..
Ar rasa sedih sangat dengan pemikiran orang sekeliling kita ni.. Ada yang kata jururawat ni gedik larh.
bodoh larh.. tepung goma larh.. siap menghina lagi..
Ar tak cakap kosong.. korang just search kat google.
macam2 orang kata tentang kerjaya jururawat ni..

Tapi tak pernah fikir ke bahawa jururawat ni banyak benifit nye..
JURURAWAT X BODOH larhhh

walaupun Ar xdpat spa8 tpi Ar sedih dengan pandangan orang lain terhadap spa8.
Infact ramai yang kata spa8 lebih bagus dari U..
Dan ramai yang apply spa8 lepas dapat result SPM

memalukan larh pemikiran gini.. betapa ceteknya

Ar tau tak ramai yang berfikiran seperti mereka2 diatas..

JANGAN HINA JURURAWAT DAN SPA8!!!!!!!!!


INGAT KARMA AKAN DATANG KEPADA KORANG..
SO BERFIKIR SEBELUM MENULIS DAN BERKATA KATA


satu hari nanti anda sakit sapa yang akan menjaga anda kat hospital nanti???