(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Saturday, January 16, 2010

arghhhhhh.. aku rse be.slah sngat,,, ari ni aku dah wat kwan krb aku nangis.... huh... tpi.................. arh gini la.. td de klas addmath so cikgu kasi ar kertas latihan.. aq wat la... smpi stu part tu aq tak tau.... so aq ambil la bku kwn aku ni .. nak la tengok sebagai rujukannnn... tpi.. ngah aq ngok tu tb2 dieq kate amboi copy je keq... beb sape tak terasa.. aq tauq la aku tak sepandai dieq, tp at list jgn la ckap gitu.. aq nak tngok sebagai bhan rujukan...

so aq bengang.. aq mrah2... tibe2 dieq gi tandas.. kwan2 aq tnye sesama sendiri, nape dieq nangis... aq wat bodoh jela.. aq malsas nak ambik tau.. dah la admath ni pening kan kpla aq, nak pikir bende tu,,, malas aq...

pas tu salah seorg kawan aq pnggil kate yg kawan krb aq tu nak jump aq kat tandas.. so aq pegi laaa. pastu aq gi tandas aq nampak dieq nangis,... aq dah agak,, tapi aq tak ambik port sngat coz aq ni bkan nye terse lame pun... tpi aq still rse berslah gak....tpi ake rse yang aku ni seorg yang hipokrit