(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Wednesday, February 2, 2011

ANIMAL ABUSE.

erm skng umah aq menerima anak kucing baru yg diberi nama tommy.
that cat dtg umah aq coz de org buang..
cian dieq nasib baik comel..
so skrg kucing di umah aq dew 4 ekow...

bru2 ni aq de tengok kat fb de friend aq yg post tentang dog abuse.
kejam giler video tu.. wpun aq org islam tpi islam masih menyuruh kita mengasihi bintg x kira khinzir atau anjing,,,

ade stu cite pd zaman rasul pelacur (masuk syurga or mse kat neraka seksaan diew dkurgkn) x sure yg mne stu. kerana kasi anjing minum air dengan menggunakan kasut.

Tapi org yg wat seksa anjing tu mmg kejam ar.. ade ke patut diew pukul anjing tu coz anjig tu x leh nak berdiri. diew pakse anjing tu berdiri dua kaki.. mne lah leh..
anjing tu dah lah comel...
pastu diew post kat fb gmbar anjing diew berdiri then say "anjing sya boleh berdiri" dlm bhasa omputih..
kejam kejam kejam..
sian anjing tu diew x mmpu nk melawan coz diew adew tenaga yg lemah..

x kira lah agama apepon setiap agama mengharam kan animal abuse...
kejam tu... haiwan2 tu still gak nak hidup....





say no to animal abuse!!!!!!!!!!!