(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Wednesday, June 1, 2011

X suka X suka... Tapi ???????????????

TAHNIAH anda TERPILIH untuk mengikuti PROGRAM DIPLOMA ......
biasa nya orang akan suka tengok perkataan ni. kalau x pon melompat lompat
. Ar pun sama
tapi tak tau kenapa kali ni Ar rase down...
Bila Ar nampak perkataan TAHNIAH..
Ar rasa.... what should i do now??? 
Mesti ada orang akan kata yang Ar ni tak bersyukur ork!! 
Hurmm tapi Ar x tau.. 
sama ada nak terima atau x??
jururawat??? satu tugas yang mulia...
tapi \Ar tak minat..
Dilema sangat2.....
kalau Ar accept jururawat kat um ni semua bende free n dapat elaun...
kalau Ar tolak, Ar akan terus melekat kat UITM sampai 2014
dengan course sains kuantitatif..
kakak Ar suruh pikir tentang kerja..
jururawat senang dapat kerja..
tapi sains kuantitatif ni x sure lagi kuar dpt keje ke tak... 
 Dilema dalam membuat pilihan..
Ar harap pilihan yang Ar buat ni pilihan yang betul!!!
Ar mesti fikir wisely!!
 MOOD AR NOW!!!

5 comments:

  1. lbh baik pilih jururawat..tp kalo bkn mnat Ar..kna pkir dlu..hehhehe..:)

    ReplyDelete
  2. ramai nye swuh ambik jururawat.. hehehe...

    ReplyDelete
  3. nak jadi nurse mesti kena ader minat..kalo tak mmg susah la..belajar tu tak der la susah mana..latihan sambil belajar..tp kena tahan la dgn baw busuk, tahi, darah, mayat, kena papah angkat org lumpuh/sakit..kena jaga org berpenyakit berjangkit seperti hiv, tb ke hep b ke dll.nowdays ramai yg pilih jadi mici sbb nak dpt kerja terutamanya mereka yg tidak cemerlang dlm akedemik.its ur choice for me i will choose aper yg u dah amek skrg ni..kerja mmg ader just kena pndai cari..

    ReplyDelete
  4. its to late Ar dah berhenti uitm.. hurmmm. x pe Ar cube mharungi pilihan N keputusan family Ar ni... i will try my best... thanks for the advise.. :)

    ReplyDelete
  5. aku tau ko boleh..ikhlaskan diri dan buang rasa terpaksa tu..satu hari nanti ko mesti rasa nikmatnya bila ko ikhlas..

    ReplyDelete