(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Wednesday, March 16, 2011

pengalaman mendewasakan kite,

owkeh hri ni hri terakhir aq stay kat chanis... maybe aq jarng balik ke chanis lpas ni..
wa rindu sama chanis!! lorhhh
sebab aq dah dpat keje.. hhohoho

semalam satu hari suntuk merayap kat segamat tu cri keje
habis semua kedai aq masuk
kfc,mcd,pizza,secret recipe, nirvana, billion dan coeffe corner(betul ke aq eja ni)


akhirnye aq dpt keje kat coffea corner as a waiter..
ermmm boleh larh tahan gaji 500++....
bilik sewa 70 sebulan.. owkeh ar ork..
asal kn aq dpt bayar utang cikgu naza yg aq x lunas kan lagi.. hohoho
kat kedai tu owner die cina and owner bilik tu pon cina but cina tu peramah.. hehehheh




yg frust nye aq dpt keje kat secret recipe.....
mmg ar owner tu kate yg aq boleh msuk bile2 mse je..
but mse tu aq x tau kat area tu de bilik kosong..
mmg frust giler larhhhhhhhh.

owkeh aq harap keje sne owkeh!!!
and hdup x ssah kat sne.......
hope gak pekerja2 lain tu peramah...
ok wish me luck ya!!!!!!!!!!!

0 comments:

tunjukkan emosi anda dengAN ICON2 CUTE INI!!:
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment