(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Thursday, November 17, 2011

hip hop scene malaysia!!!! legend bro!!

hip hop scene yang dah berkubur lama..
klu ada pon sekarang tak populor macam tahun 1990, 2000 dulu..
masa tu pon ar masih darjah satu...

KALAU dulu too phat larh paling populor lagu anak ayam, !!!
legend ni bro!!!!
(tengok tu joe kurus lagi.. sekarang ____________) >.<
populor weii dia orang ni sampai keluar negara1

then ruffedges - TIPAH TERTIPU
lagu tu memng menjadi siulan budak sekolah masa dulu2

ahli fiqir pon apa kurang nye
anguk2 geleng2
lagu diaorang pon banyak ar layan
paling masyuk derita merindu--- >.<  

4u2c
der banyak arh kalau nak senarAI kan
kru, teh tarik crew (ex mizz nina, altimet group)
bla-bla bla

 dj fuzzz
dia ni hip hop dj... 
sapa yang tengok showdown maybe kenal die, bab dia selalu jadi dj 
for battle
lagu die yang ar masyuk bagi ar khayal feat malique
and ok feat malique


kalau sekarang tunggu maliQue, altimet n Joe Flizzow keluar single baru populor,
baru larh orang nak cerita
hi hop lebih berseni bagi ar
sebab lirik dia lebih mendalam DAN!!!
Tak cerita tentang CINTA sangat...;


Dalam banyak2 artis hip hop kat malaysia ni
Ar paling minat kat maliQue (JENERAL)
DIE  x sama macam joe.
sebab dia more underground n senyap
payah woo nak tengok die nyanyi live or kat konsert 
lagi2 kat tv
kata2 die perghhh!!!! terbaek
Ar start dengar lagu maliQue since form 4 thun 2009 dulu
semua lagu dia sangat catchy 
dan lirik dia kadang2 buat fikir dua tiga kali
yang paling besh dia berpuisi melalui lagu
puisi teringat ZAHIRIL ADZIM  >.<



last sekali cer dengan lagu maliQue cuba lagi
nehhh lagu tu perli radio sikit.. hahah
lagu tu sangat2 larh memberi semangat untuk Ar lebih maju!!1


ganda usaha bukan simpati
Percaya besok lusa buat lagi
Mereka tanya sampai mana
Yo nampak langit sampai sana
Tiada makna kalau tiada fakta
Lihat carta situ ku diwarta-cuba lagi.. maliQue
apa2 pon tu dulu.. sekarang orang more to pop, indie, bla bla bal

kalau sekarang ar minat giler kat HUJAN!!
REASON WHY KENAPA AR MINAT HUJAN???
sebab lagu yang diaorang buat lirik die mendalam..
kadang2 boleh buat ar mengelamun!!!

APA APA PON SOKONG LARH BARANG BUATAN MALAYSIA!!!!

LAST SEKALI!!
DENGAR CERITA TOO PHAT DAH NAK KEMBALI
TAHUN DEPAN !!!
X SABAR DER!
p/s 6. Muzik Buatku High featuringbunkface feat malique
x sabar der!!
 

3 comments:

  1. dj fuzz debaek! Dj fuzz n mr malique! Peneraju hip h0p..aku amat tertunggu diorang featuring angkatan pemuda indie..mesti melet0p arh!

    ReplyDelete
  2. ah. ah aq lupa lol...!!!
    thankjs mengingatkan

    ReplyDelete