(@.@) ($.$) (^.^) (>.<)

Sunday, April 17, 2011

PILIHAN, TERLEPAS DAN FRUST MENONGENG!

Lepas je Ar berhenti kerja kat COFFEE CORNER bende pertama Ar buat ialah
ON9 FB!!!
Ha ha ha.. Honestly fb dengan Ar memang x dapat dipisah kan dah kot... rindu gile ke rindu kat orang kat dlm fb
 toooooooooooootttttttttt...
Bende kedua Ar buat bukak page SPM 2010...
tengok sama ada ade ke bende apa2 yang perlu diisi tok sambung belajar..

DAN DISEBABKAN SUDAH LAMA X ON9 AR TERLEPAS SATU PELUANG YG AR IMPIKAN
IAITU MEMASUKI USM
URGHHHHHHHH frust gileeeee... Ar memang nak sangat msuk USM since pergi rombongan kat sane...
frust gile rrrrr

Then cek kplspm  urm...  X de nasib kot nak jadi cikgu x dpt pergi temuduga.. hahaha
xpe kot.. coz Ar bukan seorg pendidik yang baik... PANAS BARAN banyak.. heheh

lepas tu cek UNIKL lak!
YES!!!!!!!!!
Dapat!!! Jurusan yang Ar minat lak tu
DIPLOMA IN CHEMICAL ENGINEERING TECHNOLOGY (FOOD)
Ar minat sangt kat cos ni... since dari Ar gi rombongan kat USM
de seorg abang tu die ambik cos tu...
dengar die cite macam besh!!
TAPI.........
Family x kasi sebab yuran die mahal... ermmmmmm
terpaksa tolakkkkkkkk...

ni dah kali kedua Ar tolak universiti yang Ar minat
  1. LIM KOK WING
  Under felda lagi tu.. tpi cikgu dan family tak kasi gi.. sooooo
ermmmmmmmmmm frustttt tongeng je lar (x senonoh)

Tup2 semalam cek SPA8.. ERM dapat temuduga
LATIHAN JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN 
PENOLONG PEGAWAI FARMASI
LATIHAN JURURAWAT..

 Family memang sokong gileq2 ar coz dapat elaun dan kerja terus...

Latihan jururawat yang mule2 sekali Ar reject.. Sebab tu bukan jiwa Ar.. heheh
Kang tak pasal2 ad pesakit yang kene kung fu!! heheh

Ar hope temuduga ni ok... First time temuduga kot!
Ar ingat ar nak ambik LATIHAN JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN.
kaji kat ciek google mcam best je...

HOPE diterima masuk larh dan temuduga berjalan dengan lancar

AMIN..........................................

7 comments:

  1. nice blog :) byk nyer froggy kat cne he3 :)

    ReplyDelete
  2. mai : ingat nak wat rock2.. tibe2 jd tercomel lak. hehe
    dya : froggy tu kan comel. hehe

    ReplyDelete
  3. korang tau tak...notcar cakap tu kura2 bukan frog...aper la...mcm mana mata dia tengok...

    ReplyDelete
  4. hahah.. camne leh nampak kura2 ni... pelik tol .. hehehe

    ReplyDelete
  5. meh laa msok UITM =)
    xpe,,,rezeki kt mane2 tu amek je...yg pntg stdy kan ..haha

    ReplyDelete
  6. zaharin.. yup.. tol tu....
    UITM?? HEHEH.. tggu panggilan upu nnti..
    ingat mmg nak masuk UITM

    ReplyDelete